3 Mart 2010 Çarşamba

Acilen Gidilecek!

Kremlin Hazineleri Topkapı Sarayı’nda
Topkapı Sarayı’nda, 11 Mart-7 Haziran tarihleri arasında Moskova Kremlin Sarayı hazineleri sergilenecek. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, Moskova Kremlin Müzesi işbirliğiyle düzenlenen “Moskova Kremlin Sarayı Hazineleri Topkapı Sarayı’nda” sergisi, Rusya’nın en eski müzesi olan Moskova Kremlin Müzeleri koleksiyonlarından derlenen yaklaşık 100 eserden oluşuyor.

İstanbul Oyuncak Müzesi’nde “Kitap ile Sohbet”
İstanbul Oyuncak Müzesi her Salı saat 11.30-13.30 arası kariyer, marka danışmanı Yasemin Sungur’un düzenlediği “Kitap ile Sohbet” e ev sahipliği yapıyor. Bu etkinliğe kadın, erkek, genç, yaşlı dileyen herkes katılıyor. Bu sohbette yaşayan ve yaşamayan yazarların kitapları birlikte okunuyor, tartışılıyor ve zaman zaman yazarlar da davet ediliyor. İlk kitap Mehmet Zaman Saçlıoğlu’nun Sur ve Gölge isimli kitabıydı. Daha sonra Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna”sı okundu ve tartışıldı. Mart sonuna kadar da Salah Birsel’in “Boğaziçi Şıngır Mıngır” isimli kitabı okunuyor.
Bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0 (216) 359 45 50 – 51 numaralı telefondan ya da info@istanbuloyuncakmuzesi.com e-mail adresinden ulaşabilirsiniz.
Adres: Ömerpaşa Caddesi Dr. Zeki Zeren Sokağı No:17 Göztepe / İST

Grease
Broadway tarihinin en çok sahnelenen müzikali “Grease”, Astoria Alışveriş Merkezi'nin ikinci yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye'ye geliyor. 25 Mayıs-2 Haziran günleri arasında Kuruçeşme Arena'da sahnelenecek.

0 yorum:

Yorum Gönder