21 Aralık 2010 Salı

Beter Ol!

No panik! Yukarıdaki resmin içliliğine bakıp da kalastan hallice bir ruh inceliğine sahip olan earinna'nın yastığa çarşafa sarılıp "nideeeeğn yannızımm bğennn!" temalı göz yaşlarına boğulduğu yanılgısına kapılmayınız reca ederim. Pek güzel bir açmaza değinilmiş olması yüzünden kendisine blogumda bir yer buldu bu resim.

Her kim daha iyilerine layık olduğunuzu iddia ediyorsa size, kopyayı bu resimden çekip cevabı çakıverirsiniz suratlarına suratlarına. Tabi paralel bir evrende yaşıyor olsaydık Polyanna densizi türünde hayırlısı buymuş, sen daha şahanelerine layıksın, aslında Coni Dep'e hazırlıyor seni bu ayrılıklar, öküzü tanımamış olsaydın karşına çıkacak aslanın değerini bilemeyebilirdin minvalli konuşmalar yapan sevgili eş ve dostunuza sağlamından bir kafa çakabilirdiniz! Kafa atma meselesi şu an yaşadığımız zaman boyutunda biçimsiz kaçardı yazık ki (Kendine not: Acilen paralel evren keşfet).

Eğer bana biri "Nedeeeeğnnn?" diye soracak olsaydı, ona daha iyilerini hakettiği cevabını vermem de ancak bir başka paralel evrende söz konusu olabilirdi. Bizim evrene gelirsek kesseler bu kadar salakça bir açıklama yapmazdım. Bilim çevrelerinde "Gayet açık ve net ortada olan cevabı kuldan niye sakınayım ayol?" tepkisi olarak tanımlanan formül eşliğinde üstüme iyilik sağlık girişini yapar, ardından gerçeği cart diye açık eder kaçardım: "Seçimi yapan sen olduğuna göre hakettiğin kadarını yaşarsın. Beter ol!"

(Kendine Not: Yanlışlıkla psikoloji bölümünü kazanmadığın için gazabından kurtulan hastalar adına kurban kes!)

0 yorum:

Yorum Gönder